Bli en snöhjälte i vinter

Postat
Johan och Malin, två av snöhjältarna under förra säsongens snötillverkning

Nu är det nära – om prognosen håller så ser det ut som rekordtidig snösprutningspremiär i Kimstad GoIF Skidcenter med planerad uppstart direkt efter Skidkul nu på lördag 25 november! Fantastiskt roligt!

Och ännu roligare blir det om vi får sällskap av just dig som ny snöhjälte! Det är inte svårt och att vara en del av skapandet av snöglädjen på längden ger så mycket tillbaka rakt in i hjärtat och påminns varje gång du möter någon med snögnistrande ögon och leende på läpparna i skidspåret, från minsta barn till äldsta pensionär.

Hur blir du en snöhjälte i Kimstad GoIF Skidcenter?

Tröskeln är inte stor för att bli en snöhjälte – det är bara att skriva upp sig på valfritt snöpass och komma! Aktuellt snöbemanningsschema och information finns länkat på sidan Snöhjälte – så blir du också en! På varje pass finns det en erfaren snöläggare som ger dig information och handfast upplärning.

Laura och Gudrun glada snöhjältar!

Det kommer också annonseras några större gemensamma utbildningstillfällen där alla moment gås igenom; nu på lördag 25 nov kl 10 är ett jättebra tillfälle att vara med eftersom det då blir en uppstart av snötillverkningen och då gås många moment naturligt igenom.

För Skidkuls- och skidskyttefamiljer som har barn med i föreningens skid- och skidskytteaktiviteter är det obligatoriskt att vara med på minst två snöpass per säsong. Första gången är allt nytt; redan andra gången känns arbetsuppgifterna igen och då blir det också väldigt roligt när du själv vet hur du ska göra nytta. Du får ett stolt och varmt snöhjärta.

Tillsammans skapar vi förutsättningar för Skidkul på snö för alla åldrar, både i föreningsaktiviteter och för allmänheten

Men du behöver inte vara föreningsanknuten för att bli med som snöhjälte – alla som vill hjälpa till välkomnas med varm famn, från frekventa skidåkare i skidspåren till besökare vid sidan av skidspåren som vill bidra till snöglädjen.

Snötillverkning möjliggör teknikkurser för nyfunnen skidglädje!

Ju fler vi blir, desto lättare blir det att få ihop bemanning till de cirka 15 dygn som vi sprutar snö varje säsong. Så tveka inte, gå in på länken, läs mer och skriv upp dig på ett pass i närtid – vi börjar redan på lördag! För frågor, kontakta Jonas Braam på telefon 0733-223222.

Varmt välkommen som snöhjälte!