6-timmars i Kimstad GoIF Skidcenter

Festligt, kamratligt, utklätt – 80-talsklassikern 24-timmars fast i en modern tappning som alla har tid för, dvs en förkortad variant: 6-timmars i Kimstad GoIF Skidcenter!

För tredje året i rad kör vi 6-timmars i Kimstad GoIF Skidcenter, nu en lördag och därmed möjlighet till lite tidigare start än föregående år för att fånga både dagsljus och kvällsmörker.

Lördag den 3 februari kl 14-20

Ett festligt lopp med skidglädje, musik, god mat, och väldigt gärna också mycket utklädnad! Håll igång ditt lag under alla 6 timmar, kl 14-20 (eller kör en lightversion 3-timmars eller så många timmar ni vill). Ditt lag kan bestå av allt från en person till så många deltagare du önskar. För alla, familjen, grannarna, klubbkompisarna, avdelningen eller hela företagskoncernen. Utmana varandra, eller stå för den ultimata utmaningen och utmana dig själv att åka solo.

Praktisk info 6-timmars

Plats: Kimstad GoIF Skidcenter
Datum och tid: Lördag 3 februari kl 14-20
Åkstil: Du väljer själv, det finns ett klassiskt spår runt hela banan samt en bred skejtbädd att nyttja för alla

Bana: Blå lång 1,7 km, vid natursnö kan spåret förlängas

För vem: För alla från minsta barn till hundraåringen

Lagsammansättning: Från solo till obegränsat många

Anmälan: Enskild anmälan för varje deltagare i laget oavsett om det är en eller flera deltagare i laget. Du hittar namn på redan anmälda lag i anmälningslistan, var noga att ange samma lagnamn om du vill delta i ett redan befintligt lag.

Anmälan för deltagare i 6-timmars med direktbetalning

För företag som önskar fakturering används annat anmälningsformulär där hela lag kan anmälas.

Företagsanmälan mot faktura

Vi vill ha med så många som möjligt så vi stänger aldrig anmälan, men anmäl så snart du kan för att vi lättare ska kunna planera maten.
Anmälningsavgift: 50 kr för upp till 10 år, 100 kr för 11-20 år, 200 kr för vuxna över 20 år

Deltagare: Aktuell anmälningslista

Mat och fika: God mat och fika kommer att finnas på plats för försäljning under hela loppet

Klädsel: Ja, tack gärna! Utklädnad ännu roligare!

Nummerlapp: behövs ej
Lottade priser bland deltagarna

Omklädning och dusch: Dam, herr och enskild
Bastu: Dam och herr vid intresse

Lightversion – åk 3-timmars, eller så länge du vill. Det kanske passar dig och familjen bättre och om vädret skulle vara för bistert så går det bra att förkorta kvällen. Bara ni inte glömmer att få i er den goda mat och fikat innan hemfärd förstås! Samma anmälan och avgift oavsett 6 timmar eller kortare.

Skidåkning med festlig inramning och gott sällskap väntar, god mat och fika ger välfyllda energidepåer under loppet och musiklistor laddas för inspirerande peppande stämning varje gång det varvas på skidstadion.

Se loppet som en social höjdpunkt kryddat med motion i valfri fart! Efter din insats kan du varva ned vid brasorna på stadion, eller varför inte ta en dusch och en lugn och avslappnande bastu.

För kompisgänget, klubbkompisarna, familjen, företagsavdelningen eller vilka ni än är som bildar lag tillsammans likväl som till er tuffingar som vill utmana er själva och köra alla 6 timmar i ett sololag!

Varmt välkomna med Er anmälan!

Kontakt anmälan och betalning: Laila Braam 0705-273236 braam@telia.com

Kontakt frågor 6-timmars: Jonas Braam 0733-223222 Jonas.Braam@skidor.com