Spåravgift

För att kunna spruta, preparera och underhålla både tillverkade och natursnöspår samt skapa, underhålla och förbättra den nödvändiga infrastruktur som behövs för Kimstad GoIF Skidcenters anläggning tas en spåravgift ut för vuxna skidåkare som åker för egen motion och träning. Barn och ungdomar till och med 20 år (den ålder som ens födelseår har 1 jan under säsong, 2004 säsongen 23/24) åker utan spåravgift. Vuxna som åker med små barn i sällskapssyfte och inte för sin egen motions skull betalar frivillig avgift. 

Spåravgifter Kimstad GoIF Skidcenter för vuxna över 20 år

Medlemsrabatter på spåravgift: Om man är medlem i Kimstad Gymnastik och Idrottsförening erhålls reducerade priser på spåravgifterna. Se Medlemsinfo Kimstad GoIF för medlemsavgifter och instruktioner för betalning, observera att det ej är samma konto/swish som till spåravgiften nedan. Betala in medlemsavgift för det år som gäller den 1 jan under säsongen i samband med köp av spåravgiftskort (dvs medlemsavgift för 2024 säsongen 23/24). 
 
Har du säsongskort på annan längdskidanläggning betalar du samma avgifter som medlemmar i Kimstad GoIF, gäller både dagkort och säsongskort (säsongskort på annan anläggning ska styrkas).
 
Utnyttja din friskvårdspeng! Om din arbetsgivare erbjuder friskvårdspeng har du möjlighet att få ersättning för din spåravgift mot uppvisande av kvitto. Kvitto på säsongskort skickas till dig via e-post efter genomförd betalning och ifyllt anmälningsformulär i köplänken nedan). Önskar du kvitto för ditt dagskort, mejla oss här och ange namn och mobiltelefonnummer). Använder din arbetsgivare Wellnet så kan du köpa dagkort och säsongskort i Wellnetportalen.
 

Säsongskort köps via säsongskortsformuläret och betalas via Swish eller bankgiro enligt länken

  • Säsong medlem 21-64 år 900 kr
  • Säsong medlem 65+ år 600 kr
  • Säsong ej medlem 21+ år 1400 kr
  • Skidteknik i grupp erbjudande för säsongskortsinnehavare: 200 kr per tillfälle (350 kr ordinarie avgift)*

* Vi erbjuder speciell skidteknikträning i grupp under flera tillfällen under säsongen i två olika i steg i både klassiskt och fristil, se mer här Skidkurser.

Dagkort (köpes via swish 1235571427, ange namn i meddelandet)

  • Dag medlem 21-64 år 80 kr
  • Dag medlem 65+ år 60 kr
  • Dag vuxen 21+ år ej medlem 120 kr
2 km skidspår så fort tillräcklig kyla för snösprutning kommer. När vi väl sprutat klart en tillräckligt tjock snöbädd så håller snön ända till våren, oavsett om det är varmt och barmark runt omkring. Målsättningen är att ha maskinpistade spår för både klassiskt och skejt varje morgon