Utnyttja friskvårdsbidraget – köp säsongkortet idag!

Postat

Flera arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag har satt 31 oktober som sista dag för registrering – låt inte friskvårdspengar brinna inne om du har kvar bidrag att utnyttja, registrera och betala ditt säsongskort nu för att erhålla kvitto i tid!

Med friskvårdsbidrag från arbetsgivare så fås en chans till bidrag till motion och hälsa. Se till att utnyttja det och att göra det genom ett säsongskort i Kimstad GoIF Skidcenter. Det ger dig möjlighet till närmast obegränsad njutbar skidåkning ute i friska luften i vinter. Vi gör som vanligt alltid vårt bästa för att ge dig de bästa förutsättningarna med snö och fint preparerade skidspår. Registrera och betala ditt säsongskort nu!
Läs mer om spåravgifter eller gå direkt till köp av säsongskort (Wellnetanvändare köper säsongskort och dagkort i Wellnetportalen)

Fina skidspår väntar på dig i Kimstad GoIF Skidcenter i vinter

Skidtekniklektioner för friskvårdspengen

För att maximera ditt säsongskort, köp även med en tekniklektion i grupp tillsammans med våra duktiga instruktörer. Vi erbjuderlektioner i både klassisk och fri teknik i två olika steg; steg 1 för nybörjare och grundfärdigheter samt steg 2 för detaljer och vidare kunskap. Vid köp av säsongskort har du valet att välja med en tekniklektion i grupp; du kan även köpa enbart tekniklektionerna (till ordinarie pris utan säsongskortsrabatten). Skidtekniklektioner finns nu tillagt som extraval i samma registreringsformulär som säsongkortet.

Utnyttja friskvårdsbidraget till en eller flera tekniklektioner i grupp med våra duktiga instruktörer

Har du möjlighet att lämna in friskvårdskvitton ytterligare en tid så behöver du inte stressa in registrering och betalning idag, men varför vänta😊?

Vi ses i skidspåren, mvh Kimstad GoIF Skidcenter