Redo för snö

Postat
Toppen på svarta slingan redo för snösprutning – snart är hela spåret klart!

Nu börjar vi på Kimstad GoIF Skidcenter vara redo för kyla, snösprutning och spårpreparering. Hög tid för dig att göra dig redo också och säkra din skidåkning i vinter med ett säsongskort!

Pistmaskinsförarna har haft traditionsenligt avstamps- och planeringsmiddag med bastubad inför säsongen, spårgatorna är snart färdigputsade, nya belysningsstolpar är på väg upp där stormar dragit fram och knäckt gamla och pistmaskinen är avtäckt för service och sista smörjning innan det blir jobba av!

Har du friskvårdsbidragspengar kvar att utnyttja och har deadline den 31 oktober från din arbetsgivare så börjar det bli bråttom. Vi är snabba med friskvårdskvitto, men din betalning och registrering måste ju ändock hinna upptäckas och ett kvitto skrivas så vänta inte till sista minuten.

Läs mer om spåravgifter eller gå direkt till köp av säsongskort (Wellnetanvändare köper säsongskort och dagkort i Wellnetportalen).

Är du redo, vi är redo!