Skidkulspremiär!

Postat

Äntligen är Skidkulspremiären här – och det är 10-årsjubileum!

Här är anledningen till att vi anlägger konstsnöanläggningen och skapar Kimstad Skidcenter – att skapa snöglädje för barn och ungdomar!

Det är Skidkul och skidskyttet för barn och ungdomar som skapat behovet och det är dom som är huvudmålgruppen. Som bonus skapar vi också skidglädje för den vuxne motionären, pensionären och elitåkaren – men vilka ska vi tacka alla tacka för det? Jo, alla skidkuls- och skidskyttebarn och ungdomar!

Nu är Skidkulssäsongen igång och nu kommer Krokhagen och Grebyskogen vara fylld av barn och ungdomar och ledare varje lördag ända fram till mitten av mars, både då det är barmark som nu och när det är snö senare i vinter.

Skidkul är från ca 3 år och uppåt till juniorer ca 18 år. Efter gemensam och knasig uppvärmning som garanterat ger värme så delas alla upp i grupper och fortsätter med övningar där skidteknik och färdigheter som behövs lärs in på ett kul och inspirerande sätt, mer eller mindre omedvetet invävt i leken eller övningen.

Det behövs ingen föranmälning utan det är bara att dyka upp på de lördagar som passar – men kom i tid, för du vill inte missa uppvärmningen som startar kl 10.00! Läs mer om Skidkul på Skidkuls hemsida och gå in och gilla Skidkuls facebooksida.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *