Full höstaktivitet

Postat

Den här lördagen var det full aktivitet med både konstsnö och skidskytte. Grön och Svart skidskyttegrupp hade träning medan Silvergruppen inledde dagen med att hjälpa till med konstsnöarbetet innan de avslutade med ett skidgångspass.  Ett skidskytteevent avslutade dagen på skjutvallen medan arbete med brunnsättning fortsatte i skogen

Förutom Silvergruppen så var det även flera vuxna som uppmärksammat kallelsen till ett lördagsryck med konstsnön.  Ledningsgator skruvades ihop i de öppna schakten, en stenkista anlades och en brunn hann att sättas innan dagen var slut.

Om vi kan få fler lika fina höstdagar och god anslutning även kommande helger så ska vi nog hinna med innan vintern – tills vi är klara hoppas vi faktiskt på värme och nederbördsfria dagar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *