Skidtekniklektioner börjar det nya året

Postat

December är förbi och vi har fått ihop så pass mycket snö att vi kan låta snökanonerna vila under januari. Därmed får vi också tid att fokusera på skidåkning och kan dra igång skidtekniklektionerna för er alla som är sugna på att få lite mer nycklar som gör skidturen ännu mer njutbar.

Vi erbjuder grupplektioner i både klassisk teknik och fristilsteknik på två olika nivåer, steg 1 och steg 2, instruktörer är äldre ungdomar, juniorer och vuxna från skidklubben i Kimstad. Nu till helgen kör vi igång med lektioner i steg 1:

  • Klassiskt steg 1, lör 6 jan kl 13
  • Fristil steg 1, sön 7 jan kl 13

OM det är stort intresse så kan det bli parallella lektioner med den andra åkstilen någon eller bägge dagar. Så om du är intresserad av den ”andra åktstilen” den ”andra dagen”, ange det i ditt mejlsvar eller din bokning.

Du som redan anmält intresse eller bokat tekniklektion i samband med köp av säsongskort har idag fått mejl i din inkorg att besvara om ni har möjlighet och vill vara med på någon eller båda dessa lektioner i helgen.

För dig som inte bokat lektion ännu, gå in och boka via länk nedan. Alla som har bokat kommer löpande få mejl om nya tillfällen för både steg 1 och steg 2 i bägge åkstiler. Så tveka inte, gå in och boka redan nu även om du inte kan denna helg. datum för steg 2 (och ytterligare datum för steg 1) kommer löpande och inom kort).

Bokningsformulär skidteknik grupplektion Kimstad GoIF Skidcenter

Varmt välkomna i kylan😊!


Kontakt: Jonas Braam, tel 0733-223222