Skidpremiär lördag 9 december

Postat
Premiärpistning runt dammen fredag kväll 8 december

Så här tidigt på säsongen har vi aldrig tidigare kunnat erbjuda skidåkning runt i princip hela spåret, 1,7 km, endast en liten del av den sista svarta slingan behöver lite mer snö för att även öppna den. Två jättefina säsonger med tidig kyla toppas nu av denna säsongstart. Ut och njut – spåren öppnar för allmänheten lördag kl 08.00.

Som vanligt är det Skidkul för barn från 3 år till juniorer ALLA lördagar kl 09.45-11.30 och barnen och ungdomarna har då full företrädesrätt till alla kvadratmeter och i alla åkriktningar under denna tid (vuxna åker på eget bevåg och på barnens premisser). Därefter går det åter bra att åka, Skidkulsserveringen håller öppet en stund på dagen för fikasugna motionärer och skiduthyrning (utlåning för barn och ungdomar upp till 20 år) bokas som vanligt via bokningsformulär skiduthyrning.

Varmt välkomna till en ny strålande skidsäsong i Kimstad GoIF Skidcenter!