Vinterbytardag och skidbutiksbesök

Postat

Skidsäsongen står för dörren så nu är det dags att byta ut och uppdatera skidutrustningen. Byt med andra eller köp nytt från skidbutiken Axelssons från Väderstad som gästar bytardagen i Kimstad sön 22 oktober.

Platsen är som vanligt Krokhagens Idrottsplats tillika Kimstad GoIF Skidcenter.

Bytesmarknad

  • Inlämning sker mellan 10-10.30.
  • Försäljning sker mellan kl 11-12.
  • Hämtning av ej sålda saker sker mellan 12.15-12.30.
  • Märk med pris, initialer och ange ett swishnummer när du lämnar in dina vintersaker till försäljningen. Vi hanterar inga kontanter. 10% av försäljningspriset går till Skidsektionen i Kimstad GoIF.
  • I år tar vi emot vinterrelaterade kläder och utrustning så som klubbkläder, vinterkläder, skidor och skidutrustning mm.
  • För frågor angående bytardagen, kontakta Petra Viklund på tel 070 892 93 14

Skidbutiksförsäljning

Precis som tidigare år så kommer även Klara från Axelssons i Väderstad finns på plats mellan kl 9,30-12 med försäljning av skidor och skidutrustning.

Klara på besök från butiken Axelssons i Väderstad

Klara har klubberbjudanden på skidutrustning för barn, ungdomar och tränare och med sig har hon skidor och stavar att visa och pjäxor att prova. Se klubberbjudandet. För att ta del av erbjudandet så behöver du vara med i klubbens verksamhet – gör som flera andra gjort, slå två flugor i en smäll och kombinera ett bra skidköp med att bli med som ledare i Skidkul i Kimstad! Prata med Jonas eller någon av de andra skidkulsledarna på plats!

En viktig nyhet för i år är att Klara har köpt in en bra sortering av juniorskidor av fjolårsmodeller och en del testskidor från Fischer, Madshus och Atomic. Dessa har hon i butiken och kan sälja direkt och till ännu bättre pris än vid beställning med klubbrabatt.

Det blir även ett skidbytartillfälle i Väderstad, den 19 november då Klara bjuder in alla Östergötlands skidklubbar. Se Skidbytardagar i Väderstad