Vinterns skidfest på fredag – anmäl dig nu!

Postat

Festligt, kamratligt, utklätt – 80-talsklassikern 24-timmars fast i en modern tappning som alla har tid för, dvs en förkortad variant: 6-timmars i Kimstad GoIF Skidcenter fredag den 17 mars. Anmäl er nu!

Premiären förra året gav verkligen mersmak. Det blev just det festliga och och gemytliga lopp som vi önskade så självklart kör vi igen. En kväll med skidglädje, musik, god mat, och varför inte lite utklädnad! Håll igång ditt lag under alla 6 timmar, 16.30-22.30 (eller kör en lightversion 3-timmars eller så många timmar ni vill). Ditt lag kan bestå av allt från en person till så många deltagare du önskar. För alla, familjen, klubbkompisarna, företaget.

Praktisk info 6-timmars

Plats: Kimstad GoIF Skidcenter
Datum och tid: Fredag 17 mars kl 16.30-22.30
Åkstil: Du väljer själv, det finns ett klassiskt spår runt hela banan samt en bred skejtbädd att nyttja för alla
Bana: Blå lång 1,7 km

För vem: För alla från minsta barn till hundraåringen
Lagsammansättning: Från solo till obegränsat många
Ladda mobilen: Vi kommer att ha en lösning för räkning av varv via app i mobilen, en rolig grej, så ladda mobilen, se längre ned för instruktion!
Anmälan: Enskild för varje deltagare via formulär, vi vill ha med så många som möjligt så vi stänger aldrig anmälan, men anmäl sås snart du kan för att vk lättare ska kunna planera maten. Anmälan tävling och matval 6-timmars
Anmälningsavgift: 50 kr för upp till 10 år, 150 kr för 11-20 år, 250 kr för vuxna över 20 år
Ingår i anmälningsavgiften: Mat och fika
Matval: Kycklingwok, vegetarisk wok, högrevshamburgare eller chipotlehamburgare från Fröö gård, halloumiburgare, varm korv.
Fika: Kaffe, te, saft, bulle
Klädsel: Ja, tack gärna! Utklädnad ännu roligare!
Nummerlapp: behövs ej
Resultatskärm live: Följ lagen direkt via 6-timmars Skitrac resultat
Omklädning och dusch: Dam, herr och enskild
Bastu: Dam och herr vid intresse
Kontakt anmälan och betalning: Laila Braam 0705-273236 braam@telia.com
Kontakt frågor 6-timmars: Jonas Braam 0733-223222 Jonas.Braam@skidor.com

Lightversion – åk 3-timmars, eller så länge du vill. Det kanske passar dig och familjen bättre och om vädret snulle vara för bistert så går drt bra att förkorta kvällen. Bara ni inte glömmer att få i er den goda mat och fikat innan hemfärd förstås! Samma anmälan och avgift oavsett 6 timmar eller kortare.

Wokpannorna är smorda, grillen väntar på de lokala högrevsburgarna och chipotleburgarna från Fröö gård, vanilj-och kanelbullar bakas för fullt och musiklistorna laddas med olika teman som t ex 60-, 80-, 90-talsmusik – god mat och inspirerande peppande stämning på skidstadion kommer hålla energinivån på topp hela kvällen!

Se loppet som en social höjdpunkt kryddat med motion i valfri fart! Efter din insats kan du varva ned vid brasorna på stadion, inne i den värmande serveringen eller varför inte ta en dusch och en lugn och avslappnande bastu.

Varmt välkomna till kompisgänget, klubbkompisarna, familjen, företagsavdelningen eller vilka ni än är som bildar lag tillsammans likväl som till er tuffingar som vill utmana er själva och köra alla 6 timmar i ett sololag!

Varvräkning och resultat via mobilen

Ladda ner appen Skitrac (sök på skitrac på Google Play/App store eller använd den här QR-koden:

App Skitrac av Tractivity AB
 • Öppna appen och acceptera alla frågor om tillgång till telefonens ”plats”. Om möjligt välj ”tillåt alltid”. Om ni inte får upp den frågan kommer den frågan komma om ni testar och trycker på start. Då kan ni gå in i platsinställningarna (integregitet på Iphone) och välja att den alltid ska tillåta för appen Skitrac.
 • Platsen känns av när ni är på skidstadion. En bugg för Iphone gör att platsen inte visas förrens man går från startskärmen till t ex info och tillbaka.
 • Klicka på inställningar i menyn nedtill. Längst upp finns ett fält ”skärmnamn”. Här väljer ni namn på ert lag – det är det som kommer att synas i resultatlistan.
 • När det börjar bli dags att köra så säger vi till att det är dags att klicka på den gröna startpilen på ”starta” menyn. Det kan komma lite fler frågor om rättigheter här som man måste acceptera.
 • Vi räknar ned och det är bara att köra.
 • Varje gång du passerar mål kommer ditt varv att registreras och synas på skärmen.

Är ni fler åkare som kör i samma lag?

Här kan man göra på två sätt.

 1. Du kan lämna över telefonen till nästa som ska åka.

Eller…

 • Om nästa åkare ska åka med sin egen telefon – så är det viktigt att ni har precis samma namn registrerat som ”skärmnamn” i inställningar. Då kan vi summera åk från flera i samma lag.

OBS! Det får bara vara en åkare per lag i taget som kör med appen igång.

Lite tips

 • Man kan slå på röståterkoppling i inställningar så får man info vid målgång från telefonen eller i örat.
 • Det går att pausa åkningen om man vill ”lämna över” till en annan åkare eller
 • När du är helt klar så tryck på den gröna bocken så sparas åket.
 • Om du har problem så kika under ”info” i appen så finns det lite hjälp där.
 • Man kan se resultat vid målgång här https://skitrac.tractivity.cloud/latest.html

Ett axplock av bilder från premiären av 6-timmars förra säsongen