Tekniklektioner

Postat
Lär dig mer teknik, från grunderna i steg 1 till detaljerna i steg 2. Både klassisk och fristilsteknik.

Tips för skidsugna som vill lära mer. Vi har tekniklektioner för de som vill utveckla sin skidåkning. Steg 1 med grunderna och det grova rörelsemönstret och Steg 2 för att slipa på detaljer. Bägge stegen finns för både klassisk och fristilsteknik.

Denna vecka gäller följande tider:

Ons 11 jan kl 17.15-19 klassiskt steg 2

Tors 12 jan kl 17-18.45 klassiskt steg 1

Fre 13 jan kl 17-18.45 fristil steg 2 (och steg 1 får också plats)

Eventuellt sön 15 jan om det finns tillräckligt intresse för någon av kurserna klassiskt/fristil steg1/2 (mejla i sådant fall intresse och ett brett spann av möjliga tider för söndagen till jonas.braam@skidor.com)

Läs mer och anmäl till tekniklektionerna här