Allt är inte grönt

Postat
Den tillverkade snöbädden är en spelförändrare för längdskidsporten – hållbar och tålig hela säsongen!

Det är så märkbart mycket fler folk i skidspåren så fort det är vitt på marken runt omkring. Men det många inte vet är att det är minst lika bra förutsättningar i Kimstad GoIF Skidcenter alla andra dagar också. Den tillverkade snön står emot varmt väder och regn på ett helt annat sätt än natursnö och snöbädden upphör aldrig att förvåna.

skidspår.se läser du om aktuell spårstatus och där kan du gärna lägga in egna spårstatusrapporter så hjälper du andra åkare att ge en bild av hur det ser ut just nu. Ju fler som lägger in och delar spårrapporter, desto bättre beslutsunderlag får vi alla för dagens skidtur; hur spåren är och vilken valla som fungerar. Skidspår.se finns även inbäddad på skidcentrets hemsida.

Förra säsongen hade vi 131 skiddagar och vi har hittills haft fina skidspår dagligen sen den 17 december. Så döm inte skidförutsättningarna utifrån hur det ser ut runtomkring, kom ned till skidcentret och upplev snöglädje på riktigt istället och passa på att lös ett säsongskort om du inte redan gjort det. Vi tror på en lång säsong även i år!