En riktigt God Jul

Postat

Kimstad GoIf Skidcenter önskar er alla en riktigt god jul med att ha fyllt på snöbädden, täppt luckor och schaktat och preparerat vändslingan under jultimmarna!

Kylan tar inte julledigt, och därmed inte snötillverkningen heller. När nu vädret slår om så har vi på juldagsmorgonen stängt ned och flyttat bort snökanonerna och pistat hela slingan runt dammen, inklusive vändslinga, knappt 1,7 km. Eftersom det fick göras nu på morgonen för att utnyttja kylan maximalt och att det redan var många åkare i spåret då så kommer spåret vara ganska mjukt idag då det inte kunde frysa ihop. Men med fantastiskt juldagsväder lär det bli en härlig skidtur med många glada ansikten i spåret ändå.

Den övre utgången över kullen och den svarta slutslingan har snöhögar som väntar på att frysa ihop innan utschaktning, så där går det nte att åka idag. Men snart är det även där preparerat så att hela spåret blir öppet, rekordtidigt!

En riktigt god jul till er alla!