Nu är det bra snöläggarväder!

Postat
Snön slingrar sig likt en tjock snöorm runt i skogen.

Vi tyckte att förra säsongspremiären på snösprutning var kanon, men denna säsongspremiär verkar bli fantastisk! Snökanonerna har gått kontinuerligt sen start och många av dagarna är kylan tillräcklig för att maxa vårt pumphus.

Halva spåret har nu en tjock ringlande orm av snö, och med den väderprognos som finns ser vi möjligheten att kunna spruta hela slingan i ett enda slag. Och att vi kan tillåtas att schakta ut den på ett optimalt sätt utan stress med risk att förstöra snökvaliteten.

Vi siktar därför på en öppning av hela spåret nästa lördag, att istället för att göra ett kortare vändspår på någon kilometer nu så tror vi på ett komplett spår i toppskick nästa lördag. Varmt välkomna då!

Gå in på hemsidan och teckna säsongskortet innan dess så att du är redo – för det kommer bli en lång vinter i Kimstad GoIF Skidcenter även denna säsong!