Skidbytardag och skidförsäljning

Postat
Klara från Skidbutiken Axelssons i Väderstad finns på plats under skidbytardagen i Kimstad

Söndag den 16 oktober är det skidbytardag i Kimstad GoiF Skidcenter. På plats finns även Klara från skidbutiken Axelssons i Väderstad för försäljning av skidor och övrig skidutrustning. Passa på att rensa förrådet och samtidigt hitta nytt begagnat eller beställ måttanpassad ny utrustning från Klara!

Bytardagen

– Inlämning sker mellan 10-10.30.
– Försäljning sker mellan kl 11-12.
– Hämtning av ej sålda saker sker mellan 12,15-12,30.

Märk med pris och initialer.
Ange ett swishnummer när du lämnar in dina vintersaker till försäljningen.

Vi hanterar inga kontanter. 10% av försäljningspriset går till Skidsektionen i Kimstad GoIF.

I år tar vi emot vinterrelaterade utrustning och kläder så som klubbkläder, vinterkläder, skidor och skidutrustning m.m. Det som lämnas in ska vara rent och helt.

Nybeställning av klubbkläder
Denna dag även är sista dagen att beställa nya klubbkläder om man inte hittar det man behöver under bytardagen, se utbudet här Klubbkläder Kimstad GoIF Skidor och skidskytte

ERBJUDANDE PÅ SKIDUTRUSTNING till klubbens barn, ungdomar och ledare:
I samband med skidbytardagen finns Klara Isaksson från Axelsson i Väderstad på plats kl 10-12 och visar en del av de senaste produkterna från Madshus, Fischer, Vauhti, Start, Leki och Kv+. Det kommer finnas möjlighet att känna och klämma på skidor och stavar och att prova pjäxor.

För klubbens barn, ungdomar och ledare så lämnas upp till 40% rabatt vid beställning av Madshus och 35% på Fischers racingsortiment, 30% rabatt ges på hela vallasortimenet från Start, Vauhti samt på juniorstavar från Kv+. 20% rabatt på stavar från Leki. Priserna på Madshus, Fischer och Leki motsvarar B-kontraktspris.
Alla varor kan hämtas i butiken i Väderstad och brukar komma inom två – tre veckor.
Vill du ha prislistor, skicka ett mejl till Klara på klara.isaksson@gmail.com.

Vuxentips: Ett utmärkt läge att bli med som ledare på Skidkul eller i skidskyttet för att kunna ta del av denna rabatt – prata med Jonas Braam på plats vid Krokhagen så berättar han mer

Det går även utmärkt att komma till butiken istället för att prova pjäxor och göra sin beställning i lugn och ro. Från och med den 29 oktober är butiken öppen måndag och tisdag kl 15-19, fredag kl 13-17 och lördag kl 10-14. Eller kontakta Klara för att boka en tid. För att ni ska kunna ta del av samtliga erbjudanden behöver vi ha er beställning senast 1/12.

Stenslipa dina skidor
Peo Svahn har en Tazzari RP23 Vario, Tazzaris senaste slipmaskin som är en av de mest avancerade på marknaden. Han står även att för vallaservicen i butiken.
Lämna dina skidor till Klara i samband med skidbytardagen så får du dem stenslipade och mättade i hotbox för 695 kr (ordinarie pris 850 kr). Skidorna ska vara rengjorda, utan skyddsparaffin och märkta med namn och telefonnummer. Val av struktur kan göras vid överlämnandet. OBS! Detta erbjudande gäller endast vid lämning av skidor i samband denna dag.

Butiksträff med rabatter och erbjudanden
Erbjudandet opå bytardagen i Kimstad riktar sig endast till klubbens barn, ungdomar och tränare och gäller till den 1/12. Kan du inte räkna dig till någon av kategorierna ovan men är ändå sugen på att göra en extra bra affär rekommenderar vi dig att komma på vår öppningsdag, lördagen den 29/10 kl 10-16. Då kommer vi att ha extra bra priser och erbjudanden.

Axelsson i Väderstad
Vallsbergsvägen 1
59636 Väderstad

www.langdskidorvaderstad.se
facebook.com/axelssonivaderstad

Vid frågor:
Bytardagen: Petra Viklund 0708-929314
Skidutrustning: Klara 0732-068352.
Stenslipning och vallaservice: Peo 0701-302221
Skidkuls- och Kimstadfrågor: Jonas 0733-223222