Nu kör vi igång – välkommen du med!

Postat

Har du börjat känna ett sug efter träning efter en välbehövlig månads vila från skidträningen? I sådant fall har du chansen att hänga på när nu Kimstad GoIF:s onsdagsskidträningen drar igång imorgon den 11 maj igen! Varje onsdag kl 18 med samling i Krokhagen ända fram till sommaruppehållet. Från ca 10 år ända upp till vuxna, alla farter och alla nivåer.

På onsdagsträningen är det fokus på skidnära träning, oftast på rullskidor, men också stavgång och spänst. Nu på sommaren kommer det också blandas med annat som är bra för skidåkningen t ex löpning distans och styrka. Innehållet läggs oftast ut dagen före på Skid & Motions nyhetssida på kimstadgoif.nu. Om huvuddelen av passet är på annan plats än Krokhagen så anslås det var och man kan ansluta direkt där om så önskas.

Vid rullskid- och stavgångsträningar så finns det utrustning att låna i Krokhagen. Kom lite innan i sådant fall för att hinna hämta ut innan träningen börjar kl18.

Imorgon onsdag den 11 maj blir det rullskidor i Krokhagen, valfri åktstil. Teknik och fartlek.

Har inte suget kommit än – spela lite boll, klättra i träd, gör några volter i studsmattan eller ett trick på skejtboarden, eller något annat som du tycker är roligt så kommer du tillbaka till skidorna med större balans, koordination och styrka när väl lusten faller in!

Du är varmt välkommen när helst det blir, imorgon eller en annan onsdag!

För mer info, kontakta Jonas på 0733-223222