Tackar, tackar

Postat
Pistmaskinsmästare fr vänster: Magnus Andersson, Thomas Hedberg, Jimmy Widfeldt, Håkan Pettersson, Erik Ljungaeus

Stort tack från oss pistmaskinsförare, nu har vi pistat klart för den här säsongen och släpper nu fram våren och löpspåret! Tack för alla fina spårrapporter och för alla glada tillrop och uppmuntran i spåret – det värmer och ger oss sug att göra det lilla extra ytterligare en sen kväll, natt eller tidig morgon. Vi ses igen när kylan och den första snön blivit sprutad efter hösten!
/Pistmaskinsförarna

Stort tack till er pistmaskinsförare från oss alla skidåkare, vi som har fått njuta av frukten från ert oförtrutna arbete dag efter dag. Vi var många som trodde att det var sista turen redan för tre veckor sedan, men ni har flyttat snö om och om igen och gjort så att mars och aprilskidåkningen faktiskt bjöd på de bästa skidspåren på hela säsongen. Magiskt bra! Säsongens snösprutning tillsammans med ert arbete har skapat ett svårslaget rekord på 131 dagar pistmaskinskörda skidspår, oftast hela spåret 2 km och aldrig kortare än 1,5 km. Närmast otroligt bra på våra breddgrader. Stort tack igen!
/Skidåkarna i Kimstad GoIF Skidcenter