6-timmars fredag 18 mars 16.30-22.30

Postat

Dags att anmäla lag till premiären av 6-timmars i Kimstad och ladda upp inför fredagskvällens happening!

Äntligen premiär i loppet som vi haft i tankarna i flera år. Ett festligt gemytligt lopp och avslutning av säsongen i bästa anda där du ska hålla igång ditt lag i 6 timmar, 16.30-22.30. En kväll med skidglädje, musik, god mat, och varför inte lite utklädnad! Ditt lag kan bestå av allt från en person till så många deltagare du önskar. För alla, familjen, klubbkompisarna, företaget. Läs mer om 6-timmars i Kimstad här för mer info och anmälningslänk.

Uppdatering 1: Du väljer själv åkstil, det kommer vara ett klassiskt spår runt hela banan och en bred skejtbädd att nyttja för alla!

Uppdatering 2: Kör en lightversion – åk 3-timmars, eller så länge du vill. Det kanske passar dig och familjen bättre. Bara ni inte glömmer att få i er den goda mat och fikat innan hemfärd förstås! Samma anmälan som 6-timmars.

Wokpannorna är smorda, grillen väntar på de lokala högrevsburgarna och chipotleburgarna från Fröö gård, vanilj-och kanelbullar bakas för fullt och musiklistorna laddas med olika teman som t ex 60-, 80-, 90-talsmusik – god mat och inspirerande peppande stämning på skidstadion kommer hålla energinivån på topp hela kvällen!

Se loppet som en social höjdpunkt kryddat med motion i valfri fart! Efter din insats kan du varva ned vid brasorna på stadion, inne i den värmande serveringen eller varför inte ta en dusch och en lugn och avslappnande bastu.

Varmt välkomna till kompisgänget, klubbkompisarna, familjen, företagsavdelningen eller vilka ni än är som bildar lag tillsammans likväl som till er tuffingar som vill utmana er själva och köra alla 6 timmar i ett sololag!

Uppdatering 3: Räkning av sträcka


Ladda ner appen Skitrac (sök på skitrac på Google Play/App store eller använd den här QR-koden:

Skitrac App
  • Öppna appen och acceptera alla frågor om tillgång till telefonens ”plats”. Om möjligt välj ”tillåt alltid”.
  • Klicka på inställningar i menyn nedtill. Längst upp finns ett fält ”skärmnamn”. Här väljer ni namn på ert lag – det är det som kommer att synas i resultatlistan.
  • När det börjar bli dags att köra så säger vi till att det är dags att klicka på den gröna startpilen på ”starta” menyn. Det kan komma lite fler frågor om rättigheter här som man måste acceptera.
  • Vi räknar ned och det är bara att köra.
  • Varje gång du passerar mål kommer ditt varv att registreras och synas på skärmen.

Är ni fler åkare som kör i samma lag?

Här kan man göra på två sätt.

  1. Du kan lämna över telefonen till nästa som ska åka.

Eller…

  • Om nästa åkare ska åka med sin egen telefon – så är det viktigt att ni har precis samma namn registrerat som ”skärmnamn” i inställningar. Då kan vi summera åk från flera i samma lag.

OBS! Det får bara vara en åkare per lag i taget som kör med appen igång.

Lite tips

  • Man kan slå på röståterkoppling i inställningar så får man info vid målgång från telefonen eller i örat.
  • Det går att pausa åkningen om man vill ”lämna över” till en annan åkare eller
  • När du är helt klar så tryck på den gröna bocken så sparas åket.
  • Om du har problem så kika under ”info” i appen så finns det lite hjälp där.
  • Man kan se resultat vid målgång här https://skitrac.tractivity.cloud/latest.html


Vi ses på fredag!

Spårinfo Beroende på väder och snöförhållanden kan banorna behöva stängas för preparering timmarna innan start, mer info på skidspår.se närmare inpå tävlingen.