6-timmars i Kimstad GoIF Skidcenter fredag 18 mars

Postat

Uppdaterad inbjudan:

Festligt, kamratligt, utklätt – nu tar vi upp 80-talsklassikern 24-timmars fast i en modern tappning som alla har tid för och inbjuder till 6-timmars i Kimstad GoIF Skidcenter fredag den 18 mars. Anmäl er nu!

Välkommen till en motionstävling där det gäller att hålla igång ditt lag under 6 timmar. Bilda ditt lag i t ex kompisgänget, familjen, kvarteret, företaget, laget eller klubben. Eller kör solo och utmana dig själv som träning eller alternativ till Vasaloppet. Du gör det tillsammans med andra i en festlig inramning med musik, speaker, sprakande brasor, och god mat. I anmälningsavgiften ingår mat och fika, för man kan ju inte hoppa över fredagsmiddagen!

Om du vill kan du bidra till en ännu festligare inramning genom en utklädnad – kanske kommer skidspåren denna kväll bevakas av superhjältar, eller finns det några tidsaktuella coronavirus på skidor?

Det är skidglädjen och sociala samvaron i skidspåret utomhus som är huvudmålet för 6-timmars, men för de som vill ha en extra tävlingsmorot så kan man som lag räkna antalet varv som laget hinner med, hjälp till att själva hålla koll på varven kommer finnas. Under 6-timmars får laget disponera skidåkningen helt fritt inom laget;  åka som stafett, turas om, åka tillsammans delar eller hela sträckan eller göra en blandning av detta under kvällen. Antal varv räknas för den åkare som är först i spåret, dvs om det är tre i ett lag som åker tillsammans 1 varv så är det 1 varv som räknas och inte 3. 

Praktisk info

Plats: Kimstad GoIF Skidcenter

Datum och tid: Fredag 18 mars kl 16.30-22.30

Åkstil: Valfri åkstil, det finns ett klassiskt spår i ena kanten och bred skejtbädd att nyttja för alla.

Bana: Blå lång 1,7 km

För vem: För alla från minsta barn till hundraåringen

Lagsammansättning: Från solo till obegränsat många

Anmälan: Enskild för varje deltagare via formulär på denna anmälningslänk, det går att anmäla ända fram till start kl 16.30, men ju tidigare desto bättre då det underlättar för matplaneringen.

Anmälningsavgift: 50 kr för upp till 10 år, 150 kr för 11-20 år, 250 kr för vuxna över 20 år

Ingår i anmälningsavgiften: Mat och fika

Matval: Kycklingwok, vegetarisk wok, hamburgare, vegetarisk burgare, varm korv

Fika: Kaffe, te, saft, bulle

Klädsel: Ja, tack gärna! Utklädnad ännu roligare!

Nummerlapp: behövs ej

Kontakt anmälan och betalning: Laila Braam 0705-273236 braam@telia.com

Kontakt frågor 6-timmars: Jonas Braam 0733-223222 Jonas.Braam@skidor.com