Världssnödagen, World Snow Day

Postat
Fira Världsnödagen i Kimstad

Idag firas Världssnödagen, eller World Snow Day som den heter internationellt, över hela världen. Varför inte fira den i Kimstad på snö? Skidaktivitetsbana, nypreparerade spår, spade, hinkar och leksaker samt grillar står redo för dig!

Skapa snöslott, bygg vägar och stall, gör bobbanor och tävla med snöbobbarna utför snöberget!

Tänk på att som alltid skrapa av skor och pjäxor ordentligt i snökanten innan ni kliver upp på snöbädden och i snöhögen och spring inte fram och tillbaka mellan barmark och snö, extra viktigt en dag som denna då det är mildväder och barmarken är blöt och skitig. Idag är det också väldigt halt på parkering och de första metrarna på väg mot snön – ta det lugnt och försiktigt!

Skidutrustning finns som vanligt att låna för alla under 20 år och att hyra för alla över, boka här.

Varmt välkomna att fira Världssnödagen i Kimstad GoIF Skidcenter!