Premiärhelg! Fixa säsongskortet redan från start!

Postat
Lös säsongskortet från första dagen så är det bara å åk hela säsongen – det ser ut att bli en rekordlång säsong! Imorgon öppnar vi för barnen kl 10.00 och för alla kl 13.00med 1,7 km långt spår (300m avslut svarta slingan kommer också inom kort)

Den tidigaste säsongspremiären någonsin med långt längdskidspår – ett av massor av skäl till att säkerställa snöglädje på längden för dig hela säsongen, från första premiärturen imorgon kl 13 till sista turen i vår! 

Vi får varje år frågan från skidåkare som löst dagkort flera gånger, men som kommit på hur roligt det är med skidåkning och hur engagerat och bra spåren underhålls och prepareras i Kimstad GoIF Skidcenter att de vill lösa säsongskort men räkna av de dagskort de redan köpt. Självklart är inte det möjligt eftersom alla skulle göra det i sådant fall och det blir en stor administrativ uppgift för oss att göra istället för att lägga tiden på snö och preparera skidspår.

Så vårt råd för din skull är att lösa ett säsongskort direkt, redan från första dagen. Vi tror nämligen att du får mest skidglädje och motion på detta sätt. Tänk så här, vem av nedanstående personer är gladast och får mest motion under säsongen:

  • Clara Skidglädje löser säsongskort och åker flera dagar i veckan. Några gånger långa turer , men flera gånger då hon sett en liten lucka och möjlighet till att åka skidor, trots att det bara blev 45 minuter eller mindre.  Hon har ju redan löst ett säsongskort och då är varje minuts skidåkning möjlig! Vissa dagar blir det väderomslag och Clara får avbryta skidåkandet eftersom det inte blev roligt med det nya vädret. Men det gör inget, Clara fick ju en del av passet gjort iallafall i fint väder.
  • Åke Osäker köper dagkort och planerar sina turer noga och åker länge när  han väl åker. Visa dagar är han sugen på att åka skidor, men då han bara skulle hinna åka i 45 minuter så avstår han eftersom han då tycker att kostnaden för ett dagkort blir för stort i förhållande till minuterna skidåkning. Några gånger blir det väderomslag och riktigt bistert att åka skidor. Men Åke kämpar på och försöker härda ut eftersom han redan betalt dagsavgiften.

Om du har friskvårdsbidrag så ska du självklart utnyttja det! När du registrerat ditt säsongskort och inbetalningen kommit in till oss via Swish eller bankgiro så skickas ett kvitto att använda för friskvårdsbidragsansökan till den mejl du angett vid registreringen.

Här hittar du all information om spåravgifterna. Tänk på att du som medlem i föreningen får reducerade spåravgifter; extra förmånligt är det om du är 65+.

Spåravgiftsinfo Kimstad GoIF Skidcenter