Vilken inledning på sportlovet!

Postat
Full koncentration på toppen, förlösande skratt efter hoppen!

Det kunde inte bli en skönare start på sportlovet i Kimstad GoIF Skidcenter. Förvisso plusgrader som gör att snön omkring töar, men strålande sol och varmt, skönt och fantastiskt vackert i skidspåret. 

Utmaningen för skidcentret som relativt nya med tillverkad snö är att få ut vetskapen om att här finns det snö – LÄNGE! Så sprid ordet – här kan du få snöglädje över hela sportlovet och troligtvis hela mars ut! 

Snöglädje på alla sätt och vis: Skidåkning för både klassisk och fristil i varierande terräng, välj vilka delar av slingorna du vill åka efter tycke och smak.

Dubbelspår klassiskt och fristilsbädd

Pulkabacke och skidaktivitetsyta

Spontana skratt i pulkabacken

Nyheten för säsongen: Snölekplats – ett inhägnat område vid skidstadion där man som barn kan vara kreativ och skapa i snö med hink och spade, schakta och frakta snö med pistmaskin lastare och lastbil och bygga bobbanor och tävla vem som får sin bob fortast, längst eller snyggast nedför  snöberget. Som en sommarsandlåda fast i snö helt enkelt.

Inspirerande miljö för att älska snö!

Grillplats för extra värme, energiintag och en stunds vila.

Två grillar till allas förfogande

Lägg därtill möjligheten att hyra komplett skidutrustning som vuxen och låna gratis för barn och ungdomar upp till 20 år. Bokas i förväg via uthyrningsidan.

Så varmt välkomna till Kimstad GoIF Skidcenter på sportlovet och alla resterande dagar av säsongen – det är många kvar!

Bilder från måndag 22 feb: