Förtydligande spåravgift

Postat

Det är barnen och ungdomarnas möjlighet  att få känna garanterad snöglädje på längden varje år som skapat Kimstad Skidcenters konstsnöanläggning och det är för att kunna garantera driften, underhållet och utökning av anläggningen som vi tar ut en spåravgift för vuxna.

Meningen är dock inte att vuxna som endast tänkt sällskapsåka med sitt lilla barn ska avstå från det och istället gå med skor vid sidan av eller släppa iväg sitt barn ensam längs spåret.

Vi vill förtydliga att det är obligatorisk spåravgift för vuxna som åker för egen motion och träning, medan vuxna som endast sällskapsåker med små barn betalar frivillig spåravgift. 

Mer om spåravgifter läser du under menyn Skidåkning och Spåravgifter – det mest ekonomiska och bästa för din egen motion och hälsa är förstås ett säsongskort och att du ser till att komma ut i skidspåren så ofta du kan och njuta! Tre dagars kyla gav en knapp kilometer skidspår, nu hoppas vi på mer kyla så att vi kan göra spårbädden både tjockare och längre! 

Välkommen ut i skidspåret för snöglädje på längden!