Måndagsintervaller med Kimstad GoIF

Postat
Måndagsntervaller i valfri åkstil

Varje måndag kl 18 kör Kimstad GoIF skidintervaller nu när vi har snö. Häng gärna på – du vet väl att intervaller är det som tränar ditt hjärta och ökar din syreupptagningsförmåga mest! Intervallerna är för alla åldrar och alla farter och oftast utformade så att alla startar samtidigt och vilar samtidigt (de som är snabba hinner lite längre bara).  Intervallerna har fokus på hjärtat och inte tekniken så det är ingen speciell ledare som håller iordning eller hjälper till med teknik eller vallning utan de som är på plats sköter passet gemensamt och kör igång intervallerna efter ca 15 minuters uppvärmning.

Vad för slags intervaller läggs upp dagen innan eller samma dag på Skidsektionens hemsida. Här är dagens intervaller. Då stora delar av konstsnöslingan som finns nu är utanför elljusspåret så rekommenderas pannlampa.

Välkomna!