Premiärpistning pågår!

Postat

Ikväll anlände vår nya pistmaskin! Efter 9 års tjänst i norska Gålå norr om Lillehammer så ser den fortfarande fin ut och vi hoppas kunna få stor glädje av den framöver även om det säkert dyker upp små serviceproblem då och då.

Pistmaskinen sattes direkt i arbete med att schakta ut snöhögarna på skidlekplatsen. Vi får se hur det går under premiärkvällen/natten, vi lovar ingenting just nu än att skidlekplats/teknikyta ska vara i åkbart skick till Skidkul imorgon kl 10.

Det bästa hade varit att schakta ut och sen låta frysa ihop under ett dygn innan fräsning och spårdragning. Men vi får som sagt var se hur det går och uppdatera er här imorgon bitti ifall vi har skidspår redo eller om ni får ge er till tåls till söndag morgon för premiärturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *