Välkommen till Kimstad GoIF Skidcenter

Postat

Upptäck nya Kimstad GoIF Skidcenter som skapar snöglädje på längden för alla.  2 km konstsnöspår för både klassisk och fri teknik, skidlekplats, teknikyta och pulkabacke öppet för alla 24h om dygnet 7 dagar i veckan (förutom vid pistning och tävling)! 

Det är elljus på merparten av spåret även om de nya slingorna endast har några få temporära lampor.

Ge dig själv eller en vän en hälsosam start på det nya året och  köp säsongskort eller dagkort här. Passa på att utnyttja din friskvårdspeng.  Kimstad Skidcenter finns även i Wellnetportalen för er som behöver använda den för friskvårdspengen. 

För frågor om Kimstad Skidcenter, kontakta Jonas Braam på telefon 0733-223222.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *