Nu sprutar vi snö i Kimstad Skidcenter!

Postat
Premiärsnöläggningen i Kimstad Skidcenter blev den 21 december 2018 – en tidig julklapp!

Fredagen den 21 december 16.02 tryckte vi på startknappen för snöproduktion i Kimstad Skidcenter!

Med fyra kanoner  hoppas vi nu på mycket kyla och full drift så att vi kan få mycket snö och snabbt få i ordning på skidspår till snöglädje för alla. Just nu när vi sprutar är snön ömtålig innan den fått vattna ur sig ett dygn först, så vi är tacksamma om ingen varken går eller åker skidor i den senast lagda snön.

Vår nya pistmaskin anländer under mellandagarna, och först när den fått pista den snön vi nu lägger så kommer det bli bra åkbara skidspår i Kimstad Skidcenter. 

Så håll till tåls, med vetskap om att snart kan ni åka skidor i Kimstad. Passa på att utnyttja din friskvårdspeng eller unna dig själv eller en vän en hälsosam julklapp och bra start på det nya året med ett säsongskort. Se information om spåravgifter.

En del bilder från första dygnets snöläggning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *