Nya hål med Nårsab

Postat

För att anpassa de utgående rörslingorna till den tänkta vattennivån i dammen behövdes nya hål tas upp i den 15 cm tjocka brunnsväggen. Det var inget problem för Nårsab som sponsrade oss med detta jobb.

Dammutsikt utan vatten (i dammen) och utan damm (runt borrhålet).

Från pumphuset kommer två stamledningar att gå ut med vattenrör och el; den ena täcker hela den västra delen av elljusspåret, den andra är än så länge bara början av den östra rörslingan. Den hoppas vi kunna bygga ut till kommande säsonger.

Två hål snart klara, hål som skulle varit mycket jobbiga att ta upp utan proffesionell hjälp.

Stort tack till Nårsab för den professionella hjälpen och välkomna ut till skidpåren i Kimstad i vinter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *