Barnens Vasalopp lördag 17 februari

Postat

Barnens Vasalopp inleder traditionsenligt sportlovsveckan i Kimstad GoIF Skidcenter. Från minsta barn ca 3 år och uppåt till junior. Olika längder på varven från 200 meter till 2 km, åk så många varv du vill, valfri åkstil. Vid mål hägrar en guldskinande medalj, fruktdryck och chokladbit.

Komplett skidutrustning finns att låna för den som vill. Kom 09.30 till skidutlåningen för att hinna hämta ut och få på pjäxor, skidor och stavar.

Hämta ut nummerlapp på stadion kl 09.45.

Gemensam musikuppvärmning kl 10.00 och därefter går starten för Barnens Vasalopp.

Ingen kostnad för varken lopp eller lån av utrustning, Kimstad GoIF, Skidcentret och Skidkul bjuder på snöglädjen! Fyll gärna på energiförråden ytterligare i Skidkulsserveringen som är öppen i klubbstugan efter avklarat lopp.

Varmt välkomna önskar Skidkul i Kimstad!

Kontakt: Jonas Braam 0733-223222