Kimstad GoIF Skid- och Motionsektions sommaraktivitet lör 3 september, Ågelsjön

Postat

Vill du komma med i gemenskapen i Kimstad GoIF:s Skid- och Motionssektion? Då kan ett bra tillfälle vara att hänga med på vår sommaraktivitet där vi umgås i en blandning av gemensamma aktiviteter, aktiviteter efter eget val, fikar och äter middag vid sjökanten tillsammans!

Läs mer och anmäl dig via denna sommaraktivitetslänk.

Till Skid- och Motionssektionen i Kimstad GoIF är alla välkomna att bli medlemmar. Längdskid-, skidskytte- och motionsintresserade av alla åldrar och farter med familj. Vi har verksamhet från minsta Skidkulare 3 år till Skidkul för 60+:are, skidskyttegrupper från årskurs 2 till gråa gruppen (de som redan har fått eller börjar närma sig gråa hår!) och vi har intervall och skidträningar varje vecka.

Som medlem får du även reducera spåravgift för säsongskort och dagskort för längdskidåkning i Kimstad GoIF Skidcenter. Läs mer om medlemskap i Kimstad GoIF.

Har du frågor och funderingar, ring Laila Braam på 0705-273236