And we’re going and going, and going…

Postat
Nypistad vit manchester

Minns ni reklamen med Duracellkaninen som går och går och går utan att ta slut på energin? Då ser ni nog likheten med snön och spårskötarna i Kimstad GoIF Skidcenter. Många har trott på sista turen för säsongen för att sen förbluffas över förvånansvärt fina spår och mycket snö. Mars ut ser vi ut att klara bra, påsklovet? Troligtvis.

För de bästa förhållandena gäller morgon eller kväll då det torkat upp och fryser på. Då märks inte den högre koncentrationen av smuts i vårsnön av heller (anrikning av luftföroreningar och humus från snölagrena som smält). Mitt på dagen får man räkna med sämre glid pga sug från den våta vårsnön. Å andra sidan kan solen lysa och värma skönt mitt på dagen och eftermiddagen.

Välkomna på en tid som passar dig!