Gott Nytt Skidår önskar Kimstad GoIF Skidcenter

Postat

Ikväll skålar vi in det nya året och önskar varandra en god start och ett Gott Nytt Skidår med många sköna skidturer tillsammans ute i friska luften. 

I Kimstad GoIF Skidcenter ser vi först och främst fram emot några dygns köldgrader så att vi kan öppna upp för alla skidsugna. Som prognosen ser ut nu kan det bli några timmar mellan söndag till måndag – om vi har vädret med oss blir det fler.

När vi väl har öppnat så hoppas vi på många besök från när och fjärran, från yngsta barn till äldsta pensionär. Skidkul för barn och ungdomar från 3 år och upp till äldsta junior fortsätter förstås varje lördag kl 10, men vi tänker oss också att under säsongen ha premiär för Skidkul för 60+ på måndagar kl 10. I princip samma upplägg som Skidkul för de yngre och här får 60+, både erfarna och helt nybörjare chansen att lära sig längdskidåkning på ett roligt sett med mycket gemenskap, skratt och skidglädje. Självklart ska vi erbjuda låneutrustning även här så att alla ska få möjlighet att prova på.

Det och mycket annat finns det att se fram emot under vintern, så passa på att köp ditt säsongskort innan tolvslaget om du önskar få ett kort med snögaranti. Säsongskort köper du snabbt via swish och registrering via denna länk: Säsongskort Kimstad GoIF Skidcenter.

Om du inte registrerat dig ännu som snöläggare och att vara med som en av många stolta snöhjältar som gör skidglädjen möjlig så läs mer och registerera dig här: Därför ska du bli snöhjälte i Kimstad GoIF Skidcenter

På söndag kl 13 kör vi ytterligare en digital snöläggarutbildning som alla kan ansluta sig till: Möteslänk snöläggarutbildning söndag kl 13-14

Gott Nytt Skidår önskar Kimstad GoIF Skidcenter!