Skidbutiken Axelssons i Väderstad till Kimstad GoIF Skidcenter sön 1 nov

Postat
Klara från skidbutiken Axelssons i Väderstad kommer till Kimstad GoIF Skidcenter sön 1 nov kl 10-12

I tider då mycket ställs in kommer här en positiv nyhet – Klara från skidbutiken Axelssons i Väderstad kommer till Kimstad GoIF Skidcenter söndag 1 nov kl 10-12 som planerat!

När uppmaningen är att inte besöka butiker så får skidbutiken komma till dig istället. Vi ställer upp Kimstadtältet utomhus så att Klara kan ta emot er utomhus och med god distans. Klara visar bl a de senaste produkterna från Madshus och det kommer finnas möjlighet att känna och klämma på skidor och stavar och att prova pjäxor.

ERBJUDANDE PÅ SKIDUTRUSTNING till klubbens barn, ungdomar och tränare:
Vid beställning lämnas upp till 40% rabatt på Madshus racingsortiment. 30% rabatt ges även på hela vallasortimenet från Vauhti och Start samt på juniorstavar från Kv+. Erbjudandet riktar sig till klubbens barn, ungdomar och tränare.
Alla varor kan hämtas i butiken i Väderstad ca två veckor senare.
Vuxentips: Ett utmärkt läge att bli med som ledare på Skidkul eller i skidskyttet för att kunna ta del av denna rabatt – prata med Jonas på plats vid Krokhagen så berättar han mer

STENSLIPNING
Peo Svahn från Axelssons har en Tazzari RP23 Vario, Tazzaris senaste slipmaskin som är en av de mest avancerade på marknaden. Han står även att för vallaservicen i butiken. Lämna dina skidor till oss i samband med klubbträffen så får du dem stenslipade och mättade i hotbox för 695 kr (ordinarie pris 850 kr). Skidorna ska vara rengjorda, utan skyddsparaffin och märkta med namn och telefonnummer. Val av struktur kan göras vid överlämnandet. OBS! Detta erbjudande gäller endast vid lämning av skidor i samband med klubbträffen.

Med tanke på Corona ser vi till att hålla avstånd och tar en kund i taget. Samtidigt som Klara är på plats gör vi iordning och ställer fram Skidkulslåneutrustningen inför vintern. Så medan du väntar på din tur kan du sickla av parafin och borsta ett par skidor vid ett vallaställ!

Det går självklart även bra att komma till butiken istället för att prova pjäxor och göra sin beställning, kontakta i sådant fall Klara för att boka en tid.

Vid frågor:
Skidutrustning: Klara 0732-068352.
Stenslipning och vallaservice: Peo 0701-302221
Skidkuls- och Kimstadfrågor: Jonas 0733-223222

Axelsson i Väderstad
Vallsbergsvägen 1
59021 Väderstad

www.langdskidorvaderstad.se
facebook.com/axelssonivaderstad