Grebyrundan 2020 – terrängtävlingen för hela familjen

Postat

Grebyrundan är ett terränglopp för hela familjen som arrangeras av OK Denseln och Kimstad GoIF under fem måndagskvällar i maj/juni. Tävlingen är för alla åldrar, från minsta knatte till äldsta pensionär, och för alla farter från motion till elit. Banan springs på Kimstad GoIF:s elljusspår med start och mål vid Krokhagens Idrottsplats.

På grund av Coranasituationen har vi arrangörer valt att genomföra årets Grebyrunda som en träningstävlingsserie med ett annat upplägg än tidigare år – det blir ingen gemensam start utan valfri starttid mellan kl 17.30-19.00 i samtliga klasser.

Annorlunda, ja, men det öppnar också upp för nya möjligheter. Att först springa tillsammans med sitt barn för att sen ge sig ut själv och jaga ifatt den som startade strax före – eller hålla undan för den som startade bakom. Att utmana klockan, kroppen och knoppen istället för ryggen framför. Springer du snabbare eller långsammare när du själv sätter tempot?

De första deltävlingarna har visat att upplägget är mycket uppskattat, med rekordmånga deltagare utspridda över hela startintervallet. Så ta chansen till lite motion och puls i de deltävlingar som är kvar. 

Läs mer och anmäl dig via Grebyrundans hemsida