Skidkulspremiär lördag 14 november

Postat

Vi kan glädjande bjuda in till Skidkulspremiär för barn och ungdomar på lördag den 14 november kl 10 – motion, rörelse och inlärning av ny färdigheter på ett lekfullt sätt genom roliga och utmanande övningar utomhus!

Skidkul är därefter varje lördag med gemensam musikuppvärmning kl 10, oavsett om det är barmark eller snö. Komplett låneutrustning finns så att du kan prova på och vara med för att se om du tycker att det är roligt och om skidor är något som du vill önska dig i julklapp eller födelsedagspresent. Tips är också facebooksidan Kimstad Skidor – köp och sälj.

Med den pågående pandemin så har en rad anpassningar gjorts inför denna säsong, t ex att skidkulare samlas direkt vid ankomst vid respektive grupps samlingsplats (efter ev uthämtning av låneutrustning) och att föräldrar därefter hänvisas till egen motion under hela Skidkulstiden. Det blir till att börja med tyvärr inte heller någon skidkulsservering.

Läs om alla ytterligare anpassningar samt all övrig information om årets säsong på Skidkuls informationssida:

Kortfakta om Skidkul
Viktigt att alla föräldrar/medföljare klickar vidare och läser om alla anpassningar här!

Varmt välkomna till en ny säsong av Skidkul, den 12:e i ordningen!
Mvh Skidkulsledarna

PS: Vill du bli en del av ledarteamen i någon av de olika grupperna? Tveka inte över att kontakta Jonas Braam för mer info, tel 0733-223222, e-post jonas.braam@telia.com