Spåravgift

För att kunna spruta, preparera och underhålla både konstsnöspår och natursnöspår samt skapa, underhålla och förbättra den nödvändiga infrastruktur som behövs för Kimstad Skidcenters anläggning tas en spåravgift ut för vuxna skidåkare som åker för egen motion och träning. Barn och ungdomar till och med 20 år (födelseår  t o m 1999) åker utan spåravgift. Vuxna som åker med små barn i sällskapssyfte betalar frivillig avgift. 

Spåravgifter Kimstad Skidcenter vintern 2018/2019 för vuxna över 20 år

Med medlem nedan avses medlem i Kimstad Gymnastik och Idrottsförening, se avgifter och instruktioner Medlemsinfo Kimstad GoIF. Har du säsongskort på annan längdskidanläggning betalar du samma avgifter som medlemmar i Kimstad GoIF.
Utnyttja din friskvårdspeng! Om din arbetsgivare erbjuder friskvårdspeng har du möjlighet att få ersättning för din spåravgift mot uppvisande av kvitto. Kvitto på säsongskort skickas till dig via e-post efter genomförd betalning och ifyllt anmälningsformulär i köplänken nedan). Önskar du kvitto för ditt dagskort, mejla oss här och ange namn och mobiltelefonnummer).

Säsongskort (köp via denna länk)

  • Säsongskort medlem 800 kr
  • Säsongskort ej medlem 1200 kr
  • Säsongskort medlem inklusive två teknikträningstillfällen i grupp* under säsongen 1100kr
  • Säsongskort ej medlem inklusive två teknikträningstillfällen i grupp* under säsongen 1500kr

* Vi erbjuder speciell skidteknikträning i grupp under flera tillfällen under säsongen, både klassiskt och fristil. Vid köp av säsongskort med tillval ingår två av dessa tillfällen.

Dagkort (köpes via swish 1235571427, ange namn i meddelandet)

  • Dagkort vuxen medlem 70 kr
  • Dagkort vuxen ej medlem 100 kr