Att-göra-listan betas av inför premiären – sista stora stegen denna helg

Postat
Listan har varit lång, men för varje dag blir den kortare och efter denna helg står vi redo för kylan! 

Det gäller att se ljuset i ett varmt novembermörker. När väderprognoserna  pekat åt fel håll för snösprutning har vi kunnat genomföra mycket positivt inför vintersäsongen som vi inte trodde vi skulle hinna med.

Månadens profil i Kimstad GoIF Skidcenter är odiskutabelt Jimmy Widfeldt som bokstavligen varit på plats dagligen i ur och skur och arbetat med nysättning av en uttagsbrunn och flytt av en annan. På eftermiddagar och kvällar efter jobbet och från tidig morgon på helgerna. Det har inneburit mycket grävmaskinsjobb, något som Jimmy inte gjort förr, men som han lärde sig snabbt; – Den har ju joystick precis som pistmaskinen, så hur svårt kan det vara (citat Jimmy). Vid sidan av grävmaskinen har det oftast funnits hjälp från Sten, Lasse eller svärfar Anders. 

Jimmy blev duktig grävmaskinist på nolltid

Elen till brunnarna och nya belysningar fixar Magnus och Benny och även detta är alldeles strax klart!

Till helgen görs troligen det sista arbetet med grus och jordutkörning till de nya brunnarna – ett stort tack till familjen Samuelsson, Svensson och Strömqvist som bistått med maskiner och hjälp.

Nu laddar vi upp inför kyla och snöpremiären – har du laddat upp med ett säsongskort?

Köp ditt säsongskort här och nu, glöm inte att utnyttja din friskvårdspeng om du har kvar!