Vinterbytardag och nybeställning skidutrustning sön 27 oktober

Postat

Välkomna till klubblokalen vid Krokhagens Idrottsplats (Kimstad GoIF Skidcenter) för att byta ut din urväxta vinterutrustning och vintergarderob eller beställ nya måttanpassade skidor från butiken Axelsson i Väderstad som är på plats med Klara Isaksson och Peo Svahn (du kan även beställa skidslipning av Peo).

Program sön 27 oktober
– inlämning kl 10-10.30
– Försäljning kl 11-12
(10% av försäljningspriset går till Skidsektionen)
– Beställning av måttanpassad skidutrustning, stenslipning och valla kl 10 – 12.30

Klubbens skidbarn, ungdomar och skid- och skidskytteledare får bra rabatter vid beställning av Axelssons denna dag så passa på att skriva upp dig som hjälpledare till Skidkul eller Skidskyttet för att utnyttja rabatterna!

Vid frågor kontakta Petra Viklund 0708-929314 eller Gudrun Annas 0737-710905