Grebyrundan del 2

Postat

I den andra deltävlingen bjöds det på lite svalare väder och fuktigare och mjukare spår än vid premiären. De nya knattarna tyckte om banan och kom igen med sikte på att ha roligt på vägen ända till prisutdelningen vid sista deltävlingen den 17 juni. På den korta Grebyrundan fortsatte både tjejer och killar att kapa sekunder, ja till och med minuter, och det börjar pratas om vilken ”siffra” man får i mål. Framförallt så är insatsen som sätts in det roliga i Grebyrundan, inte resultatet, så alla är väldigt nöjda efter målgång vilket är väldigt roligt! Bilder från den andra deltävlingen finns i galleriet nedan.

Välkommen till deltävling 3 måndagen den 3 juni. Om du deltagit i någon av de första deltävlingarna behöver du inte göra en ny anmälan, utan det är bara att ta med nummerlappen och ställa dig på startlinjen (gå till sekretariatet om du saknar din nummerlapp). För nya startande, anmäl er via denna länk.

Resultat Deltävling 2

Startlista Deltävling 3