Grebyrundan 2019 – premiär nu på måndag 20 maj

Postat

Det säkraste försommartecknet är här – Grebyrundanpremiären! På måndag kl 18.10 springer de förväntansfulla knattarna iväg på löpäventyr Knattekort och Knattelång följt av den gemensamma starten för alla andra Grebyrundelöpare kl 18.30. Under fem sommarmåndagskvällar i rad, ända fram till Midsommar, fylls nu Grebyspåret med fart och fläkt – var med och fläkta ikapp med sommarvindarna!

Grebyrundan är terrängloppet för hela familjen, från minsta knatte till äldsta pensionär, för alla farter från motion till toppelit. Var med och utmana morgondagens stjärnor, dig själv och dina gamla rekord. Gör premiären och försök förbättra dig i varje deltävling. Eller var med bara för att njuta av löpningen och sällskapet!

Anmäl dig via anmälningslänken på Grebyrundans hemsida, där du även hittar tävlingsresultaten live vid varje deltävling och personbästalistorna fram till i år. En imponerande lång lista som blandar historik och nutid – bli en del av den och var med i årets Grebyrunda!

Välkommna önskar Kimstad GoIF och OK Denseln