Teknikträning för vuxna

Postat
Förbättra din teknik med skidcoachning 

Vi bjuder in till fyra teknikträningstillfällen för vuxna i grupp där du får möjlighet att utveckla din teknik och få personliga tips och råd i både klassisk och fri teknik. Vi kör samma upplägg på både stilar med grundläggande teknik på söndag eftermiddag, följt av teknik i högre fart (intervaller) och vidare detaljteknik på måndagskvällen. Du väljer själv vilka tillfällen du vill delta, ingen föranmälan och inga krav på att ha varit med på föregående teknikträning. 

Program

  • Söndag 17 februari kl 15, klassisk teknik, grunder
  • Måndag 18 februari kl 18, klassisk teknik fart och detaljteknik
  • Söndag 24 februari kl 15, fristilsteknik, grunder
  • Måndag 25 februari kl 18, fristilsteknik fart och detaljteknik

Kostnad
200 kr per person och tillfälle exklusive spåravgift, swishas på plats till 1235571427, ange Teknikträning och namn i meddelandet. Utnyttja ditt Friskvårdsbidrag, be om kvitto vid betalning (eller betala via Wellnet) 

Samling
Kimstad GoIF Skidcenter vid skidstadion, var gärna på plats 15 minuter innan utsatt starttid.

För frågor, kontakta Jonas Braam på 0733-223222