Konstsnöspåren tillfälligt avstängda för Kimstadträffen lör 16 feb till ca kl 16

Postat

På lördag arrangerar vi skidskyttetävlingen Kimstadträffen med både tävlingsklasser och öppna motionsklasser. Därför är konstsnöspåret avstängt från fredag kväll kl 22 tills sista deltagare gått i mål, cirka kl 16. Skidkul kommer dock gå som vanligt kl 10-11. Men du är välkommen att delta i tävlingen eller komma som åskådare och bevittna spännande dueller live istället för framför vinterstudion på TV!

I tävlingsklassen (första start kl 12.30) måste man vara med i en förening ansluten till skidskytteförbundet; i den öppna klassen (preliminär start kl 15.00) kan du vara med utan krav på skidskytteförening och där får du även låna gevär av oss arrangörer. Öppen klass kan du anmäla på plats. 

Läs mer om tävlingen på Kimstadträffens hemsida