Conlega är fastighetsutvecklingsbolaget som bygger där du vill bo! Kimstad Kyrkby är ett gott exempel på det. Med moderna arkitektritade bekväma hus anpassade efter familjens behov  skapas boende som på morgonen ger en bra start på dagen och på kvällen ger energi inför nästkommande dag, en lugn bas i livet helt enkelt.

Kimstad Kyrkby är under uppförande och nu börjar förskola och trädgårdar ta form. Läs mer om Kimstad Kyrkby  hos Conlega och hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling där du även kan anmäla ditt intresse för boende!

Conlega genom Kimstad Kyrkby och Kimstad Skidcenter har mycket gemensamt, och mycket nytta av varandra. Båda utvecklar Kimstad och landsbygden. Conlega med Kimstad Kyrkby lockar nya familjer till Kimstad och får orten att växa; Kimstad Skidcenter skapar  rekreations- och skidmotionsförutsättningar i Kimstad som  blir unika, inte bara för orten och närområdet utan för hela Norrköpings kommun.

Tillsammans med redan befintliga verksamheter i området, som livliga idrottsföreningar, industri, handel och de bra pendlingsmöjligheterna med pendeltågstationen gör vi Kimstad till en attraktiv ort att leva och bo i!

Conlega sponsrar Kimstad Skidcenter med…

Kontakt
Telefon 010-2050045
E-post norrkoping@conlega.se
Hemsida: conlega.se