Äntligen fredag!

Postat
Carin Ek Eskilsson och Inger Haglund hade planerat väl – sopplunch med tilltugg bredvid skidspåret

Äntligen fredag och många har checkat ut från jobb och in i skidspåret. Skidåkarna bokstavligen skiner ikapp i solen idag, av förståliga skäl. För vem kan inte annat än njuta av den vintriga inramning som getts oss efter ett dygns snöfall med härlig kall fluffsnö, en värmande sol och hårda fasta skidspår.

Carin Ek Eskilsson och Inger Haglund hade med sig lunchen ut i skidspåret, Anders hade med sig sonen, Mattias och Felix gör nya bekantskaper i spåret och Klas hyr skidor och testar längdåkning för första gången.

Vad blir din historia i skidspåret idag?

Varmt  välkommen ut på skidor i Kimstad GoIF Skidcenter! 

Fin skidåkning samtidigt som snöbädden byggs på med mer snösprutning så att skidspåren håller hela säsongen ut