Köp ditt säsongskort nu

Postat
Snart är det vita guldet på plats för en ny lång säsong – ska vi nu 100 dagar med pistmaskinspreparerade spår i Kimstad denna vinter?

Genom att köpa säsongskort redan innan säsongen hjälper du indirekt till att skapa bättre förutsättningar i vinter redan innan första snön sprutas. De pengar som kommer in tidigt kan vara avgörande för hur smidigt snötillverkningen blir, vilket ljus vi kan erbjuda i spåret och hur bra spåren kan bli preparerade i varmt väder. Det hjälper oss att finansiera elljusbelysning i de nya slingorna, fyrhjuling för flytt av kanoner och saltspridare för att garantera bra fasta spår även vid många plusgrader.

Kom ihåg att utnyttja ditt friskvårdsbidrag och att det är medlemsrabatt för Kimstad GoIF:s medlemmar.

Få mer information och köp ditt säsongskort här