Fira Midsommar med oss på idrottsplatsen i Kimstad

Postat

Krokhagens Idrottsplats är inte bara fin och full av liv på vintern, utan även på sommaren. En av höjdpunkterna är Midsommarfirandet som arrangeras i huvudsak av Skid- och Motionssektionen. En mångåring tradition som blir allt populärare tack vare det breda utbudet i såväl aktiviteter som lotterier och servering – och möjlighet att åka lövad traktorskrinda till och från festen!

Hållplatser lövad skrinda: Skogskullevägen 13.00, Kyrkbyn 13.05, Pizzerian 13.10, Greby 13.30. Hemfärd ca 16:30.

Festen börjar 13.30 då första skrindorna anländer. 14.00 dans runt midsommarstången, pris till tre fina midsommarkransar och glass till alla dansande barn!

Stipendieutdelning till Hans Björemans minne efter dansen till två ungdomar som under året kämpat väl och visat att de är en god kamrat. Missa inte det!

 I serveringen väntar fikabröd, våfflor och korv mm för hungriga magar. Kylda drycker och glass vid varmt väder och kaffe/te om ni är småfrusna och behöver värma er. 

Det finns mängder av aktiviteter för barn med fiskdamm, ponnyridning och femkamp, fotbollsstraffar och skytte. Men även vuxna kan prova på skytte och utmana varandra eller barnen i femkamp, och förstås försöka vinna den prestigefyllda kampen i fotbollsstraffar. 

Bland lotterierna finns det väldoftande hembakta brödlotteriet, det mjuka mjukislotteriet och så klart det välsmakande chokladhjulet. Sist men inte minst det välfyllda Sponsorlotteriet som är fulladdat till bredden med underbara priser. Finfina presentkort väntar med bl a massage, mat, dryck, fika, nagelmanikyr, fotvård, klippning och blommor. Välfyllda mathinkar, gurkor, honung, cykeltillbehör, grillset, verktyg, spel, chips och sist men inte minst en signerad tröja och boll från IFK Norrköping. Öppna stora plånboken för här finns verkligen mycket fina priser att vinna.

Varmt välkomna och trevlig midsommar önskar Kimstad GoIF