Perfekta förhållanden i fjärde Grebyrundan

Postat

Försommaren börjar nu gå över till högsommar och det var under den fjärde deltävlingen i Grebyrundan en mycket skön och ljummen sommarkväll. För de kortare banorna var det helt perfekt; de som sprang de längsta banorna hade kanske önskat någon grad svalare – men det är svårt att klaga på den fina kvällen.

Den senaste veckans kombination av regn och värme gjorde också att det vara mer fördelaktigt att springa Grebyrundan än att vara påhejande åskådare eller ban- och tidtagningsningsfunktionär – de vid sidan kämpade minst lika hårt som de tävlande löparna, men i en kamp mot mygg och knott! 

Inte en Grebyrunda utan glada ansikten, vässade tävlingshorn i pannan, hårda upploppsdueller, personliga rekord, stora prestationer och riktigt  riktigt utmattade löpare på gräset i målfållan. Kvällens tävling var inget undantag, se bilderna nedan.  Nu är det bara säsongsfinalen kvar, tillika klubbmästerskap i terränglöpning för arrangörsklubbarna OK Denseln och Kimstad GoIF måndagen den 17 juni. Läs mer om Grebyrundan på Grebyrundans hemsida

Resultat deltävling 4