Rapport Grebyrundan del 3, dags för deltävling 4 mån 10 juni!

Postat

Det var utlovat högsommarvärme på dagen och störtskurar på eftermiddagen – Grebyrundantemperaturen höll sig dock inom rimliga nivåer och nederbörden uteblev – en riktigt skön sommarkväll med andra ord. Flera fina resultat och som vanligt många som förbättrade sina tider från tidigare rundor, och en del personliga rekord också! Starkt jobbat i värmen.

Resultat deltävling 3

Ikväll 10 juni är det ny Grebyrunda, den näst sista för säsongen. Väderförhållandena verkar bli de bästa hittills så passa på att utmana dig själv, kompisen eller familjen.!

Läs mer om loppet, anmäl och se resultat live på Grebyrundans hemsida. Om du redan sprungit i år behöver du inte registrera ny anmälan, utan kan ställa dig direkt på startlinjen med din nummerlapp kl 18.30 (eller 18.10 om du kör i knatteklass). Saknar du nummerlapp eller vill ändra klass, gå till sekretariatet innan 18.10.

Välkommen!