Glömde du betala spåravgiften?

Postat
ooops, glömde du betala? Ingen fara det går fortfarande att betala in!

När vi nu summerar säsongen är vi glada över det positiva mottagande skidspåren, spårslingorna och spårprepareringen fått från många av er på skidspår.se och hos er som vi mött i skidspåren. Vi kan dock också konstatera att många av er glömt bort att betala in spåravgiften. 

Vi behöver ta ut en spåravgift från vuxna för att kunna spruta, preparera och underhålla både konstsnöspår och natursnöspår samt skapa, underhålla och förbättra den nödvändiga infrastruktur som behövs för att göra Kimstad GoIF Skidcenters anläggning så bra som vi alla önskar och för att skapa förutsättningar för snöglädje för barn, ungdomar och vuxna.

Glömde du någon gång att betala spåravgiften i vinter? Inga problem, det går fortfarande bra att betala in via swish eller bankgiro, läs mer under spåravgifter

För att göra det enkelt inför nästa säsong så kan ni redan nu köpa ett säsongskort för vintern 2019/2020. Då är det bara att spänna på skidorna och åka så mycket ni vill och orkar (och ju mer ni åker, desto mer orkar ni)!